zondag 2 januari 2011

Goede bedoelingenTussen alle kerstkaarten die ik kreeg (dit jaar is de trend: hele kleine, vierkante kaartjes, waar de postzegel maar ternauwernood op de enveloppe past) zat ook deze. Dat wil zeggen, deze zilverkleurige enveloppe zat in een plastic zakje, dat met plakband was verzegeld.Dit is de achterkant. Alle vier flappen zijn los, eentje is omgekruld. Een afzender staat er niet op. De enveloppe was leeg. Wel zat er in het plastic zakje een voorbedrukt briefje van TNT Post met de volgende tekst:

,,Het spijt ons u te moeten melden dat de inhoud van deze aan u geadresseerde postzending verloren is gegaan. Helaas kunnen we de afzender niet informeren omdat deze onbekend is. Deze schade is waarschijnlijk onstaan tijdens de postverwerking. Wij bieden onze excuses aan voor het ongemak.''

Daarna volgen officiele telefoonnummers die ik zou kunnen bellen, een in Leeuwarden (058) en een in Breda (076), maar dat ga ik niet doen.

Geen idee dus van wie het is, maar toch: hartelijk dank voor deze enveloppe vol goede bedoelingen. Dank ook aan alle anderen, van wie ik de kaart wel kreeg.