zondag 26 maart 2006

Roadshow
Vanmiddag hebben Hidzer en ik in The Point in Buitenpost plaatjes gedraaid bij de aanbieding van de nieuwe roman van Nyk de Vries, 'Prospero'. Omdat het zich in Spanje afspeelt, hadden we de avond ervoor alle platen uitgezocht die iets met Spanje en Spaanstalige landen te maken hebben. Van Sergio Mendez en Julio Iglesias tot en met Heino en de George Baker Selection, met hun hit 'Una paloma blanca'.

Het was, dat vonden we zelf in elk geval, een doorslaand succes. De kinderen dansten enthousiast op wat we ook maar draaiden. En wat nog beter is: iedereen is op die literaire feestjes: schrijvers, mensen van uitgeverijen, literaire fondsen en zelfs van de provincie Friesland. Dus we hopen maar op veel vervolgopdrachten, dan maken we alsnog een carriereswitch.

We kregen elk een stapel consumptiemuntjes (die we lang niet opkregen) en een gesigneerd boek van Nyk. ,,Dit koe myn earste boek wolris weze'', zei Hidzer, die het lezen van boeken verspilling van tijd vindt.

De foto boven is gemaakt door Jaap, die een uur te laat was omdat hij was vergeten dat de zomertijd inging. De foto hieronder kreeg ik opgestuurd door Andries de Haan.